top of page

Viti – Kuvend

Të martën u nderuam me një "Mirësevjen në shtëpi" të mrekullueshme nga drejtues të komunës, aktivistë të organizatës Legjenda dhe miq të dashur. Unë u preka shumë nga energjia dhe dashuria e njerëzve dhe bukuria e fshatrave aty - gjithçka e shkuar m'u kthye; arsye këto pse kam ndjenja kaq të thella për këtë vend!

bottom of page