top of page

Atëherë dhe tani

Ishte gjë tejet e këndshme të rilidhesha me miqtë nga e kaluara gjatë vizitës sime në gusht të vitit 2022 në Kosovë. Kjo më dha mundësinë të bëja fotografi të reja dhe t'i shfaqja bashkë me ato që i kam bërë shumë vite më parë. Në këtë koleksion fotografish, do të shihni fotot "Atëherë dhe Tani" - një thesar ky për t'u ndarë me këta miq kaq të dashur!

bottom of page