top of page

Prizreni

Pas gjithë këtyre viteve dhe gjithë modernizimit që po ndodh në Kosovë, Prizreni ka ende bukurinë e tij shumë të veçantë – kujtime të historisë së lashtë. Në një pasdite gjatë javës, qendra ishte e mbushur me njerëz, një vend i mrekullueshëm dhe i gjallë për t'u vizituar!

bottom of page