top of page

Kontributet

Shqiptarët e Kosovës kanë një histori të pasur, një kulturë magjepsëse dhe një mjedis të bukur natyror me fusha pjellore dhe vargmale dramatike malore. E krijova këtë faqe interneti me disa nga fotot dhe videot që mblodha gjatë kohës që isha atje. I mirëpres me gjithë zemër kontributet e të tjerëve për të më ndihmuar të krijoj një thesar imazhesh që kapin bukurinë e këtij vendi dhe të njerëzve të tij. Ju lutem  ME KONTAKTO rreth fotove, videove dhe shkrimeve tuaja dhe sugjeroni burime të tjera për t'u përfshirë.

 

Filloj me disa foto nga  Bleron Çaka , një i ri shqiptar që bën foto të mrekullueshme të Kosovës.

bottom of page