top of page

Libri im: "Një amerikane në Kosovë"

Ishte e mrekullueshme të ndaja kujtimet e mia, "Një amerikane në Kosovë" me njerëzit në libër - njerëzit që më bënë të mundur të jetoj, të studioj dhe të punoj në Kosovë. Ata ishin të lumtur të shihnin foto nga e kaluara dhe të kujtonin kohët tona së bashku. Promovimi i librit tim në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës në Prishtinë doli të ishte një ribashkim emocional i miqve të dashur - disa që nuk i kisha parë që nga vitet 1980. Faleminderit Arsim Canolli (i dashur mik dhe botues i librit) për organizimin e kësaj ngjarjeje të bukur dhe faleminderit Drejtorit të Bibliotekës Fazli Gajraku për mikpritjen e tij. Më dhanë një kristal nga minierat e Trepçës, nga toka e brendshme e Kosovës, të cilin do ta ruaj gjithmonë!

bottom of page