top of page

Viti - Aktivistët

Në fund të viteve 1990 kam punuar me gratë aktiviste të Vitisë, "Legjenda", për të sjellë edukim shëndetësor për gratë e fshatit, për të marrë ndihmë për gratë në nevojë dhe për të siguruar që të gjitha vajzat shqiptare të ndiqnin shkollën e mesme. Në gusht festova 68 vjetorin e lindjes me Legjendën në një lëndinë pylli mbi Tërpezë. I dua këto gra, duartrokas guximin dhe punën e tyre të palodhshme dhe më mungojnë shumë!

bottom of page