top of page

Terpezë

Kur unë dhe djali im Jeremy jetonim në Kosovë në vitet e 90-ta, shpesh rrinim tek familja Tafa në fshatin Terpezë. Në atë kohë ishin 21 anëtarë në shtëpi, duke përfshirë 13 fëmijë, gjë që ishte e mrekullueshme për Jeremy-n ervogël! Në atë kohë jetonin disa vëllezër në Gjermani dhe Zvicër dhe tani e gjithë familja është zgjeruar. Të gjithë së bashku janë 66 anëtarë të familjes, të cilët jetojnë në Terpezë, Nurnberg dhe Gjenevë. Vëllezërit emigrantë kanë ndërtuar shtëpi të bukura pushimi në Terpezë. Ishte një ribashkim i mrekullueshëm!

bottom of page