top of page

Prishtinë

Prishtina, kryeqyteti i Kosovës, është rritur kaq shumë këto 20 vitet e fundit! Shëtitorja e qendrës është e bukur dhe e gjallë; ndërtesa të reja shihen gjithandej. Takimi me Presidenten e Kosovës Vjosa Osmani në ditën tonë të parë atje ishte i jashtëzakonshëm, më pas, gjatë dy javëve në vazhdim, takuam miqtë e vjetër si Dushen, Sadeten, Nurien, Igon, Xhyziden dhe Hakiun, dhe gjithashtu u njohëm me nikoqirin tonë, profesorin e Antropologjisë (dhe botuesin e librit) Arsim Canolli dhe familjen e tij!

bottom of page