top of page

Prishtinë - Intervistat televizive

Nuk bëmë shumë promovim të librit para se të udhëtoja në Kosovë, por fjala për librin u përhap natyrshëm dhe u befasova për të mirë me ftesat që mora nga programet televizive dhe gazetarët për të folur për librin dhe punën time në Kosovë. Unë gjithmonë i mirëpres këto mundësi, sepse të qenit i njohur në Kosovë nënkupton lehtësira me projektet e ardhshme atje!

bottom of page