top of page

Ferizaj

I jam shumë mirënjohës Mustaë dhe Dyze Tafës që më ofruan një vend të qetë për të pushuar në shtëpinë e tyre në Ferizaj. Është një miqësi e ngrohtë dhe e mrekullueshme, me gjithë familjen Tafa, që do ta ruaj gjithmonë.

bottom of page