top of page

Tregu i Ferizajt

E shtuna është ditë tregu në Ferizaj, një qytet që është rritur dhe transformuar kaq shumë që nga koha kur isha këtu për herë të fundit, 20 vjet më parë! Mirëpo, disa gjëra nuk ka ndryshuar, duke përfshirë ngjyrat e bukura, artin, tingujt dhe aromat e një dite të tregut shqiptar.

bottom of page