top of page

Opojë – Dragash

U nderuam me një pritje të këndshme nga komuniteti i Dragashit në bjeshkët e bukura të Opojës në jugperëndim të Kosovës, si  dhe takuam Dr. Bexhet Xheladinin (Krzetar i  Dragashit), Lindita Kozmaqi Piraj (Zyrtare për Barazinë Gjinore në Kuvend) dhe udhëheqës të tjerë.

bottom of page